18 fantastičnih martovskih kombinacija

Sljedeće kombinacije veoma su privlačne, moderne, urbane i tako savršene za mart. Neka vam sljedeća galerija služi kao inspiracija. Uživajte.

Farmerice


Farmerice su uvijek odličan izbor, a izuzetak nije ni proljetna sezona. Veoma popularne i svestrane, možete ih nositi u mnogobrojnim prilikama, ali i veoma lako iskombinovati sa drugim komadima garderobe. U slučaju svježijih dana, kombinujte ih sa džemperom i kožnom jaknom. A ako birate vanvremenske zvoncare, vaš stajling može izgledati veoma zanimljivo i upečatljivo.

Cigaret pantalone


Cigaret pantalone veoma su zahvalne za kombinovanje, a veoma su moderne i elegantne. Pored toga, one su odlične i za sve prilike, bilo da se radi o poslovnim ili opuštenim. Možete ih kombinovati sa majicama, bluzama, košuljama pa čak i tunikama, a što se tiče jakni, odlično se slažu sa blejzerima, teksas jaknama, a ništa manje nije privlačna ni kombinacija sa klasičnim modelima kožnih jakni.

Uske pantalone


Uske farmerice jedan su od vanvremenskih trendova, ali ništa manje nisu popularnije ni uske pantalone (i tako je već decenijama). One se veoma dobro slažu sa košuljama i bluzama, ali da biste na najbolji način stvorili balans između gornjeg i donjeg dijela tijela, najbolje bi bilo da birate nešto šire košulje i bluze. Što se tiče obuće, klasične štikle ili gležnjerice na štiklu sjajan su izbor.

Crne farmerice


Crne farmerice su veoma privlačne i moderne, a odlične su iz razloga što ih možete nositi u svim prilikama (čak i na posao). Što se tiče kombinovanja, odlično se slažu sa svim drugim bojama, bilo da je riječ o svjetlijim ili tamnijim, ali je možda ipak najbolje da ih kombinujete sa nešto svjetlijim nijansama kako ne biste izgledale jednolično i monotono. U suprotnom, ukoliko se odlučite ipak za tamnije nijanse, onda bar dodajte par svjetlijih asesoara.

Klasična plisirana suknja


Kada pričamo o klasičnoj plisiranoj suknji, onda je riječ o midi plisiranoj suknji. Upravo ovaj model plisirane suknje odgovara svim prilikama (upravo zbog dužine), a postoji model za svaku figuru. Jednu od najjednostavnijih kombinacija sa ovom suknjom dobijate ukoliko je kombinujete sa košuljom. Kombinacija koja je odlična za poslovne prilike, ali nećete pogriješiti ni ako je nosite u opuštenim varijantama.

Pantalone širokih nogavica


Pantalone širokih nogavica komad su garderobe koji odgovara svim figurama, a posebno su poželjne kod dama koje imaju nešto izraženije butine. Možete ih kombinovati kao što biste to uradile i sa klasičnim modelima pantalona s tim što je možda bolje da gornji dio garderobe bude nešto uži (da biste stvorile proporciju između gornjeg i donjeg dijela tijela). Što se tiče obuće (sumnjamo da ćete sandale nositi tokom marta), ovaj model pantalona odlično se slaže sa klasičnim štiklama.

Facebook Comments