NJOJ JE JELENA POSLALA POSLEDNJI SMS: Doktorka iz Borče saslušana u tužilaštvu! OTKRILA O ČEMU JE PRIČALA SA PEVAČICOM NEKOLIKO MINUTA PRE UBISTVA!

BEOGRAD – Milana Š. doktorka iz DZ Borča saslušana je danas u Višem tužilaštvu u nastavku istrage protiv Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović 2. aprila 2016. u Borči.

 

Kako Kurir nezvanično saznaje, doktorka koja je navodno poslednja komunicirala sa Jelenom pre ubistva, izjavila je da je sa ubijenom pevačicom imala komunikaciju u vezi sa lečenjem njene majke Zorice Krsmanović koja je bila njen pacijent.

“Sadržaj poruka odnosi se upravo na medicinske savete i zbog toga ona dosad nije saslušana u istrazi. Međutim, s obzirom na to da je Viši sud naložio da i ona bude ispitana kao svedok, Milana je dobila poziv za 16. april”.

Ona je rekla da nema nikakvih indirektnih ni direktnih saznanja o ubistvu, pa je tako njeno saslušanje okončano za manje od pola sata.

Strašno podsećanje

Jelena i Milana, podsetimo, razmenile su SMS poruke 2. aprila 2016. u 16.43, nekoliko minuta pre nego što je pevačica ubijena. Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala.

 

Istražitelji ne isključuju mogućnost da je Zoran Marjanović krenuo za suprugom Jelenom čim se popela na nasip, kao i da je video kako drži telefon, pa je posumnjao da se dopisuje sa muškarcem i potom je u naletu besa ubio.

Facebook Comments